مشاور کنکور | مشاوره انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۱ | انتخاب رشته تضمینی کنکور سراسری ۱۴۰۱ در همه گروه های آزمایشی
فهرست مطالب
Toggleداوطلبان مجاز به انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۱ باید در تاریخ مشخصی وارد سایت سنجش به نشانی sanjesh.org شوند. و فرم انتخاب رشته خود را پر کنند. جهت انتخاب رشته کنکور سراسری 1401 مطالعه دفترچه انتخاب رشته برای آگاهی از شرایط و ضوابط انتخاب رشته الزامی است. بعد از اعلام نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۱، انتخاب رشته کنکور 1401 در سایت سنجش امکان پذیر می شود. داوطلبانی که قصد به انتخاب رشته کنکور سراسری دارند! باید دفترچه انتخاب رشته را با دقت مطالعه کنند. و سپس کد رشته محل های مورد نظر خود را بر اساس اولویت های خود وارد سایت سنجش کنند.
در انتخاب رشته کنکور سراسری 1401، داوطلبان مجاز به انتخاب 150 کد رشته محل از میان رشته محل های ارائه شده در دفترچه انتخاب رشته کنکور هستند. به دلیل حساسیت انتخاب رشته، نحوه اولویت بندی فرم انتخاب رشته اهمیت بالایی دارد. زیرا اشتباه در فرم انتخاب رشته ممکن است شانس ورود فرد به رشته مورد علاقه داوطلب را از بین ببرد. به همین دلیل در ادامه جزئیاتی از قبیل زمان، شرایط و نحوه انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۱ پرداختیم.
بعد از اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری 1401، طی دو روز متوالی دفترچه انتخاب رشته همه گروه های آزمایشی روی سایت سنجش قرار خواهد گرفت. داوطلبانی که بر اساس کارنامه اولیه کنکور سراسری ۱۴۰۱ مجاز به انتخاب رشته شدند! می توانند در تاریخ مشخص شده نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند.
سال ۱۴۰۰ انتخاب رشته کنکور سراسری در تاریخ 14 مرداد ماه آغاز و تا ۲۴ همان ماه ادامه یافت. پیش بینی می شود این بازه زمانی برای انتخاب رشته کنکور سراسری 1401 نیز تکرار شود.
در این قسمت مهم ترین شرایط انتخاب رشته کنکور سراسری شامل موارد زیر می شود:
بعد از اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری، داوطلبان انتخاب رشته کنکور سراسری باید از طریق سایت سازمان سنجش، فرم انتخاب رشته اینترنتی کنکور سراسری را تکمیل کنند.
1. ورود به سایت سنجش به نشانی sanjesh.org . و انتخاب گزینه ” سراسری ” از منوی سمت راست مطابق تصویر. و کلیک بر روی گزینه “ انتخاب رشته ” و ورود به مرحله انتخاب رشته کنکور سراسری.
2. مطالعه نکات مهم و ضروری درباره انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۱! تایید جمله ” اطلاعیه های اصلاحیه دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون سراسری سال 1401 را مطالعه نموده ام. و ” و کلیک روی گزینه ” تایید و ادامه “.
3. ورود به فرم انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۱ با استفاده یک از سه روش تعیین شده:
روش اول: سریال ثبت نام و شماره شناسنامه
دوم: شماره پرونده ، کد ملی و سریال شناسنامه
روش سوم: شماره رهگیری و کد ملی
5. مشاهده و تایید سوابق تحصیلی داوطلب. (معدل کتبی دیپلم، عنوان دیپلم، کد سوابق تحصیلی دیپلم، عنوان رشته تحصیلی پیش دانشگاهی و کد سوابق تحصیلی پیش دانشگاهی). و در انتها کلیک روی ” تایید و ادامه “
6. تکمیل فرم انتخاب رشته! بر اساس اولویت های داوطلب، تایید نهایی انتخاب ها توسط وی و دریافت رسید انتخاب رشته.
سازمان سنجش با انتشار کارنامه علمی کنکور سراسری، درصد هر درس، رتبه، تراز. و مجاز بودن برای شرکت در مرحله انتخاب رشته کنکور سراسری را در اختیار داوطلبان قرار می دهد. داوطلبان مجاز به انتخاب رشته محل های دانشگاه های سراسری اعم از (روزانه، شبانه، پیام نور، غیرانتفاعی، پردیس خودگردان و دانشگاه فرهنگیان)! می توانند پس از بررسی دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری و بر اساس اولیت های خود نسبت به تکمیل انتخاب رشته اقدام کنند.
آنچه در نحوه اولویت بندی انتخاب ها و داشتن انتخاب رشته ای کاملا اصولی داوطلب تاثیر زیادی دارد. اطلاع از رتبه قبولی داوطلبان ادوار اخیر است. که مرکز مشاوره تحصلی کنکورینو به منظور هموار کردن مسیر داوطلبان! نرم افزار انتخاب رشته کنکور سراسری سازمان سنجش را پیشنهاد می دهد. تا داوطلبان بتوانند شانس قبولی خود را در بازه های خوشبینانه، منطقی و بدبینانه بطور رایگان مشاهده کنند.
داوطلبان انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۱ باید با آگاهی از دوره هایی که در آن مجاز به انتخاب رشته شدند! حداکثر 150 کد رشته محل را متناسب با گروه آزمایشی امتحانی خود انتخاب کنند. ولی مهم ترین موضوع نحوه اولویت بندی این انتخاب ها است.
داوطلبان باید وضعیت رتبه در سهمیه (سهمیه مناطق، سهمیه ایثارگران و سهمیه رزمندگان) و دوره های مجاز به انتخاب رشته خود را در کارنامه علمی کنکور سراسری مشخص کند.
در گام دوم داوطلبان باید معیار های خود را مشخص کنند. تا با توجه به این عوامل اقدام به اولویت بندی رشته محل های مورد نظر خود کند.
در قدم بعدی داوطلبان باید اقدام به انتخاب کد رشته محل های مورد علاقه خود از دفترچه راهنمای انتخاب رشته می کنند. توجه داشته باشید که هر داوطلبی مجاز به انتخاب حداکثر 150 رشته محل می باشد. بهتر است 20 درصد اول انتخاب ها خوش بینانه، 60 درصد منطقی و 20 درصد انتهایی را انتخاب های بدبینانه در بر گرفته باشد.