آموزشگاه های آشپزی و شیرینی پزی در شیراز
آشپزی یک هنر خوشمزه و دوست داشتنی است. که در طول تاریخ، انسانهای زیادی را شیفتهی خود کرده است. هیچکس نمیتواند منکر شود که لذت خوردن یک غذای لذیذ و دلچسب، یکی از بزرگترین و نابترین لذتهای دنیا است. شاید به همین دلیل است که یادگیری هنر آشپزی، از دیرباز بین انسانها جایگاهی ارزشمند داشته و در شمار هنرهای گرانبها محسوب میشده است. اشپزی و شیرینی پزی هنری است که هنرجویان در شیراز براحتی میتوانند انرا در بهترین آموزشگاه های بیاموزند.
فهرست مطالب
Toggleآشپزی در حقیقت هنر تبدیل مواد غذایی خام به انواع غذاهای خوشمزه، مطبوع و سالم است. آشپز نه تنها باید با انواع طرز تهیه غذاها آشنا باشد! بلکه با خواص و فواید آنها نیز آشناست . همچنین پایه و اساس آشپزی نیاز به دانش، مهارت و تحصیلات لازم می باشد. زیرا آشپزی به یک حرفه ی کاملا تخصصی تبدیل شده است. که شما با یک جستجو در اینترنت متوجه خواهید شد که آموزشگاه های آشپزی و شیرینی پزدر شیراز بیشترین و متنوع ترین دوره ها را برای علاقه مندان این حرفه در نظر گرفته است.
مشاوره تحصیلی
مشاوره و برنامه ریزی کنکور سراسری، تیزهوشان و کارشناسی ارشدلیست آموزشگاه های آشپزی و شیرینی پزی شیراز
ردیف | نام آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی | نشانی آموزشگاه های آشپزی و شیرینی پزی شیراز | شماره تماس |
---|---|---|---|
1 | آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی زنبور ویژه آقایان و بانوان با همان قیمت سال 98 | شیراز، میدان دانشجو به سمت چمران، نرسیده به پل زرگری، ساختمان شایان، جنب نان سنگکی، طبقه 7 | 07136288716 09173096695 09023096695 |
2 | آموزشگاه تخصصی آشپزی و شیرینی پزی آنیل ویژه آقایان و بانوان | شیراز، ورودی شهرک گلستان، رو به روی اداره گاز، جنب تیپاکس، ساختمان ساهره، واحد یک | 07136215677 09172028810 |
3 | آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی فرینوش | شیراز، میدان صنایع، بلوار دکتر حسابی، نبش کوچه 8 (20 متری کوی فرمانداری)، طبقه فوقانی دفتر اسناد رسمی | 07136250539 09393393100 |
4 | آموزشگاه هتلداری، گردشگری و کامپیوتر پدیده | شیراز، بیست متری سینما سعدی، نبش هدایت غربی | 07132335951 09164088132 |
5 | مرکز آموزش های آزاد و تخصصی آپادانا | شیراز، فرهنگ شهر، نبش کوچه 33 شیراز، فرهنگ شهر، نبش کوچه 29 | 07136300005 07136318977 09170059100 09170059101 |
6 | آموزشگاه آشپزی صنعتی و قنادی دستپخت (بانوان-آقایان) | شیراز، ورودی شهرک گلستان، روبروی اداره گاز، روبروی پمپ بنزین، ساختمان ساحره، واحد 1 | 09309031518 07136215677 |
معیارهای انتخاب بهترین آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی شیراز
برای انتخاب بهترین آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی در شیراز باید معیارهای انتخاب بهترین اموزشگاه را بدانید. در ادامه به برخی از مهم ترین معیارهای انتخاب آموزشگاه آشپزی اشاره کرده ایم:
- کیفیت و تجهیزات کلاس ها
- مهارت اساتید آشپزی کلاس ها
- قیمت کلاس ها و تناسب آن با امکاناتی که دریافت می کنید
- تنوع مهارت ها و آموزش ها
- اعتبار مدرک ارائه شده و آموزشگاه
- نظرات کاربران مختلف در فضای مجازی
بازار کار و آینده شغلی آشپزی
آشپز می تواند در مکان های مختلف از جمله هتل ها، رستوران ها، فست فود ها، مراکز تهیه غذا و یا آشپزخانه های صنعتی کار کند. با داشتن تجربه و صلاحیت کاری کافی می تواند سر آشپز یا مدیر آشپزخانه شود. همچنین می تواند مدیر رستوران شده و به صورت کیترینگ با سازمانها و شرکت های مختلف قرارداد ببندد. آشپز می تواند به طور مستقل کار کرده و برای خود رستوران، فست فود یا مرکز تهیه غذا راه اندازی کند. همچنین در دنیای امروزه بر پایی کلاس آشپزی و دوره های آشپزی از استقبال بی نظیر برخوردار خواهد بود.
در ادامه قصد داریم شما را با دوره های مختلف آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی در شیراز آشنا کنیم. تا چنانچه تمایل داشتید در دورهای آموزش آشپزی شرکت کنید. بتوانید راحت تر تصمیم گیری و دوره مناسب را انتخاب کنید. آموزشگاه های آشپزی دورهای خاص و متداول طبق استاندارد سازمان آموزش پرورش فنی و حرفه ای برگزار می کنند. که در نهایت بتوانید با شرکت در آزمون پایان دوره مدرک رسمی و بین المللی از طرف سازمان فنی و حرفه ای دریافت کنید.
آموزشگاه های آشپزی و شیرینی پزی شیراز
نام آموزشگاه آشپزی | مشاهده اطلاعات | شماره تماس |
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی زنبور | شیراز، میدان دانشجو به سمت چمران، نرسیده به پل زرگری، ساختمان شایان، جنب نان سنگکی، طبقه ۷ | ۰۷۱۳۶۲۸۸۷۱۶ |
آموزشگاه هتلداری منشور شیراز | شیراز، فلکه گاز، خیابان سمیه نبش کوچه ۲ پلاک ۴ طبقه فوقانی دبیرستان شایستگان | ۰۷۱۳۲۲۹۳۶۶۰ |
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی زنبور آنیل | شیراز، ورودی شهرک گلستان، روبه روی اداره گاز، جنب تیپاکس، ساختمان ساهره، واحد ۱ | ۰۷۱۳۶۲۲۴۶۰۷ |
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی زنبور چاشنی | شیراز، طهماسبی | ۰۷۱ ۳۷۳۰ ۴۶۱۷ |
آموزشگاه کدبانوی ایرانی | شیراز، فاضل،دانا،، نبش کوچه ۵ | |
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی نارون | شیراز، میدان امام علی | ۰۹۱۷ ۸۴۱ ۰۵۳۶ |
آموزشگاه آشپزی پارس | شیراز، ملاصدرا، خیابان جمالی، کوچه۶، ساختمان پارس، طبقه۴ | ۰۹۱۷ ۷۱۵ ۶۶۸۷ |
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی زنبور مارال | شیراز، خیابان هدایت | ۰۷۱ ۳۲۳۵ ۳۶۷۵ |
آموزشگاه نانوایی سبو | شیراز، بولوار ملائک جنوبی | ۰۹۱۷ ۱۰۶ ۳۷۸۳ |
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی زنبور فرینوش | شیراز، میدان صنایع، بلوار دکتر حسابی، نبش کوچه ۸ (۲۰ متری کوی فرمانداری)، طبقه فوقانی دفتر اسناد رسمی | ۰۷۱۳۶۲۵۰۵۳۹ |
آموزشگاه آشپزی شادن | شیراز، معالی آباد، نرسیده به میدان احسان، نبش کوچه ۳۱، ساختمان اوتانا ۲، طبقه ۴، واحد ۴۰۳ | ۰۹۱۷۷۳۹۸۰۰۴ |
آموزشگاه آشپزی آترا شیراز | شیراز، میدان مطهری، خیابان صدا و سیما (جنب مجتمع سلطانیه) | ۰۷۱۳۸۴۳۱۵۵۹ |
آموزشگاه آشپزی سر آشپز ایرانی | شیراز ، فلکه گاز، پاساژ انتظاری، طبقه دوم، واحد ۴ | ۰۷۱۳۲۲۹۱۸۷۹ |
آموزشگاه صنایع غذایی بهاره | شیراز، بلوار گلستان، خیابان استاد شهریار، کوچه ۱ | ۰۷۱۳۷۳۱۵۳۵۶ |
آموزشگاه آشپزی کدبانوی ایرانی | شیراز ، بلوار فرصت شیرازی | ۰۷۱۳۷۲۰۸۴۷۱ |
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی سلوا | شیراز ، بلوار استقلال، حدفاصل چهارراه بنفشه و فلکه هنگ | ۰۷۱۳۲۳۳۲۶۵۶ |
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی شیرین شیراز | شیراز ، زند، روبروی دانشکده مهندسی یک، پاساژ بهاران، طبقه دوم | ۰۷۱۳۲۳۲۰۴۰۱ |
مرکز آموزش آزاد آپادانا | شیراز، فرهنگ شهر، نبش کوچه ۳۳ | ۰۷۱۳۶۳۰۰۰۰۵ |
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی نجوا | شیراز، فلکه هنگ، روبروی گالری عکس باران، خیابان شهد مرادپور | ۰۹۳۹۴۸۰۹۴۵۱ |
کلاس آشپزی پدیده شیراز | شیراز، بیست متری سینما سعدی، نبش هدایت غربی | ۰۷۱۳۲۳۳۵۹۵۱ |
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی آلما | فارس، گراش | ۵۲۴۴۰۱۸۵ |
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی آفتاب پارسه شیراز | شیراز، بلوار چمران بعد از دانشکده مالک اشتر، خیابان محمودیه، کوچه ۱ درب دوم، طبقه دوم | ۰۷۱۳۶۵۴۰۹۹۵ |
نکات مهم آشپزی که باید بدانید
- برای حفظ سفیدی برنج ، هنگام پخت چند قطره آب لیمو به آب برنج اضافه کنید.
- بهترین روش باز شدن یخ ماهی، قرار دادن ماهی در درون شیر است. شیر طعم یخی ماهی را از بین می برد و به آن طعم تازگی می دهد.
- برای جلوگیری از پاشیدن کیک همراه با میوه خشک و یا کشمش، آن ها را کمی در آرد آغشته کنید و سپس به مایه کیک اضافه کنید.
- افزودن نمک به گوشت خام قبل از پخت، طعم آن را از بین می برد در حالی که افزودن کمی نمک به ماهی قبل از پخت به طعم آن می افزاید.
- هنگام تفت دادن سبزی یا گوشت، در پایان کار مقدار کمی شکر، عسل یا آب میوه را اضافه کنید تا لعاب داده و طعم آن بهتر شود.
- ادویه جوز هندی را در آخر به غذا اضافه کنید زیرا حرارت، طعم آن را از بین می برد.
- هنگامی که کاهو را برش می زنید، استفاده از چاقو باعث تغییر رنگ گوشه های برش خورده کاهو می شود بنابراین کاهو را با دست تکه کنید.
- قبل از کباب کردن غذا، سیخ کباب و دستگاه کباب پز را چرب کنید.
- استفاده از قاشق شیاردار هنگام ریختن مایه کیک در قالب مانع ایجاد حباب می شود.
- افزودن یک قاشق مرباخوری سرکه به روغن هنگام سرخ کردن دونات مانع جذب روغن می شود.
- برای تازه شدن سبزی آن را در آب سرد حاوی کمی آب لیمو بخوابانید.
سایر آموزشگاه های آشپزی
ردیف | نام آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی | نشانی آموزشگاه های آشپزی و شیرینی پزی شیراز | شماره تماس |
---|---|---|---|
1 | آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی نارون | شیراز – شهرک گلستان، میدان امام علی، طبقه اول شیرینی تندیس | 09366422454 09178410536 |
2 | آموزشگاه آشپزی شیرین | شیراز ، زند، روبروی دانشکده مهندسی یک، پاساژ بهاران، طبقه دوم | 07132320401 |
3 | آموزشگاه شیرینی و آشپزی سلوا | شیراز ، بلوار استقلال، حدفاصل چهارراه بنفشه و فلکه هنگ، طبقه فوقانی موسسه ثامن الحجج | 07132332656 |
4 | آموزشگاه کدبانوی ایرانی | شیراز ، بلوار فرصت شیرازی | 07137208471 |
5 | آموزشگاه سرآشپز ایرانی | شیراز ، فلكه گاز، پاساژ انتظاری، طبقه دوم، واحد 4 | 07132291879 |
6 | آموزشگاه گردشگری سرو دوره شیرینی پزی | شیراز ، انتهای فرهنگ شهر ، میدان احسان ، پلاک 233 | 07136240724 |
7 | آموزشگاه صنایع غذایی بهاره دوره شیرینی پزی | شيراز، بلوار گلستان، خیابان استاد شهريار، كوچه 1 | 07137315356 |
8 | آموزشگاه آشپزی و شیرینی مارال | شیراز ، خیابان بیست متری سینما سعدی، نبش چهارراه هدایت | 07132353675 |
9 | آموزشگاه آترا | شیراز، میدان مطهری، خیابان صدا و سیما (جنب مجتمع سلطانیه)، نبش کوچه 3، پلاک 143 | 07138431559 |
10 | آموزش خصوصی سفره آرایی و ژله تزریقی | شیراز، پارامونت، نبش کوچه 6 انقلاب، ساختمان بیمه آسیا، طبقه فوقانی املاک پویا | 07132273254 |
11 | آموزشگاه صنایع غذایی شادن | شيراز، معالي آباد، نرسيده به ميدان احسان، نبش كوچه 31، ساختمان اوتانا 2، طبقه 4، واحد 403 | 09177398004 |
12 | آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد شیرین | شیراز، میدان نمازی، تقاطع ملاصدرا و کریم خان زند، پاساژ بهاران | 07132307473 |
13 | آموزشگاه آشپزی پارس | شیراز ، خیابان ملاصدرا، خیابان جمالی | 09177156687 |
14 | آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی چاشنی | شیراز، بلوار گلستان، نبش خیابان طهماسبی | 07137304617 |
سرآشپز حرفه ای چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
برای این حرفه بعد از علاقه مند بودن آشپز یا سرآشپز باید شرایط دیگری نیز داشته باشد :
- آشنا به روش های مختلف آشپزی و نظارت بر کیفیت و انتخاب مواد اولیه مناسب و تازه
- تهیه و پخت انواع غذا مطابق با استانداردها
- توانایی مدیریت و کنترل و سازماندهی کلیه کارهای آشپزخانه
- داشتن علاقه و سرعت عمل بالا
- خلاقیت در کارها و ذوق و سلیقه در طرز سرو و تزیین غذا
- صبور بودن و توان تحمل فشار کاری
- رعایت دستورالعمل های بهداشتی، ایمنی و سلامت
پس اگر شرایط لازم را دارا هستید با شرکت در دوره های آموزش آشپزی آینده شغلی خود را تضمین کنید.
هشدار : دارا بودن سلامت جسمانی و نداشتن ناراحتی پوستی و مشکلات تنفسی بویایی و چشایی از لازمه این کار است.
ساعت کاری آشپز معمولا طولانی و فشرده و از صبح تا نیمه شب خواهد بود. که البته بسته به محل کارش می تواند متفاوت باشد. بیشترین حجم کاری او در آخر هفته ها و روزهای تعطیل می باشد زیرا مشتریان بیشتری در این روزها دارند.
روشهای آشپزی چیست؟
غذاهایی که ما مصرف میکنیم از راهها متفاوتی آماده میشوند. که این راهها عبارتند از پختن غذا به صورت آبپز، پختن در روغن، پختن در تنور یا ماکروفر، جوشاندن، پختن با ذغال یا اجاق گاز.
نکته دیگر این است که ما برای پختن غذا باید از مقدارهای معین و به اندازهای از مواد غذایی استفاده کنیم، این اندازه ممکن است با پیمانه یا قاشق، واحدهای حجم، واحد وزن به دست آید.
سرفصلهای دوره آموزش آشپزی از مقدماتی تا پیشرفته در شیراز
- چگونگی تهیه لیست خرید
- آموزش تهیه سوپ و آش
- انواع سس
- انواع چلو و خورشت
- آموزش غذاهای سنتی
- آموزش پاستا و غذاهای خمیری
- سالاد، میگو
- سفره آرایی
- انواع دسر
- انواع غذاهای گوشتی
- تهیه انواع پلو
- انواع ترشیجات
- پتاژ و سوفله
انواع دوره های آشپزی
لیست دورهای آموزش آشپزی و شیرینی پزی در آموزشگاه های شیراز :
آشپز درجه 1
دوره آشپز درجه 2
کباب زن و تخته کار
آشپز سنتی
آشپز عمومی
آشپزی تخصصی
غذای ملل
آموزش فینگر فود
آشپز مخصوص روز
سالاد ساز و اردورساز
طباخ آبزیان
آشپزی با مایکروویو
ارائه مدرک بین المللی آشپزی
دوره آشپزی بین المللی برای آن دسته از افرادی تدارک دیده شده که علاقمند به یادگیری درست کردن انواع غذا های بین المللی هستند. همچنین آن دسته از افرادی که قصد راه اندازی یک رستوران مدرن و یک مرکز تهیه غذا را دارند میتوانند با شرکت در این دوره با پخت انواع غذاهای بین المللی آشنا شده. و مهمتر از همه اینکه بتوانند پس از گذراندن این دوره و آشنایی کامل با طرز تهیه انواع غذاهای ملل، بهترین مدرک بین المللی آشپزی را از آموزشگاه های معتبر آشپزی در شیراز دریافت نمایند.
هزینه کلاسهای آموزش آشپزی در شیراز
برای این که هزینه کلاس های آشپزی را بدانید باید به نکات زیر توجه داشته باشید. به طور مثال می خواهید در کدام یک از دوره های آشپزی شرکت کنید؟ یعنی نوع کلاس در شهریه تاثیر گذار خواهد بود. همچنین مدت زمان کلاس، محتوای آموزشی و محل برگزاری دوره های آشپزی در این مبلغ تاثیر گذار خواهد بود.
نکته ی دیگری که بر روی هزینه نهایی تاثیر خواهد گذاشت، برگزاری کلاس به صورت حضوری، آنلاین و آفلاین می باشد. که در این صورت هزینه آنها نسبت به کلاسهای حضوری ممکن است کمتر باشد.
بهترین راه برای آموزش آشپزی چیست؟
کلاس آشپزی محلی است که در آن افراد میتوانند با هم کار کنند. و به صورت گروهی غذاهای مختلفی طبخ کنند. این کلاسها میتوانند در فضایی به عنوان یک ورکشاپ آشپزی برگزار شوند. یا در رستورانها و سایر مراکز آموزشی و تفریحی نیز برگزار میشوند. در این جا، افراد میتوانند از مهارتهای آشپزی یاد بگیرند. انواع غذاها را تهیه کنند. و با دیگران در کنار هم زمانی را گذرانده و تجربیات خود را از این فعالیت به اشتراک بگذارند.
با این روش های آموزشی شما می توانید به صورت کاملا دقیق و حرفه ای و متناسب با فعالیتتان آشپزی را یاد بگیرید. در صورتی که می خواهید با بهترین آموزشگاه های آشپزی در شیراز آشنا شوید. و از هزینه کلاس آشپزی اطلاع کنید، می توانید به لیست درج شده مراجعه کنید.