بهترین مشاور انتخاب رشته کنکور سراسری
مشاور کنکور شیراز | بهترین مشاور انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۱ | تیم تخصصی بهترین مشاور انتخاب رشته کنکور سراسری
فهرست مطالب
Toggleبر اساس اطلاعیه های سازمان سنجش، انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۱ هم مانند سال های گذشته به صورت اینترنتی و از طریق سایت سازمان سنجش آموزش انجام خواهد شد. داوطلبان برای انجام انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۱، باید ابتدا دفترچه راهنمای آن را دانلود و مطالعه کنند. و دفترچه راهنمای انتخاب رشته کنکور سراسری، بعد از اعلام نتایج اولیه در سایت سنجش قرار می گیرد. و تمامی توضیحات لازم را در این باره را ارائه می دهد. در واقع بهترین مشاور مشاور انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۱ همان دفترچه راهنما است. که در سایت سنجش قابل مشاهده است.
بعد از آغاز انتخاب رشته کنکور سراسری 1401، همه داوطلبان تا 10 روز فرصت دارند پس از مطالعه راهنمای جامع انتخاب رشته کنکور سراسری و بررسی قوانین و ظرفیت ها و با توجه به رتبه و تراز خود نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته در سامانه سنجش آموزش کشور و چیدمان 150 انتخاب خود اقدام نمایند.
راهنمای جامع انتخاب رشته کنکورینو
انتخاب رشته مرحله ای بسیار مهم و آینده ساز برای داوطلبان کنکور سراسری است. و اگر انتخاب رشته به درستی انجام شود، مسیر موفقیت داوطلبان برای ادامه تحصیل در رشته مورد علاقه هموارتر خواهد شد. داوطلبان مجاز به انتخاب رشته باید ابتدا وضعیت علمی خود را مورد بررسی قرار دهند. و بعد از تحلیل کارنامه اولیه کنکور سراسری و مطالعه دقیق دفترچه راهنمای انتخاب رشته! کد رشته محل های مورد علاقه خود را اولویت بندی کنند.
در این مرحله برای هر داوطلب امکان انتخاب 150 کد رشته محل وجود دارد. که نحوه اولویت بندی این انتخاب ها مهم ترین و حساس ترین بخش انتخاب رشته به شمار می آید. اگر اشتباهی در اولویت بندی انتخاب رشته انجام گیرد، ممکن است داوطلب شانس قبولی و ورود به دانشگاه مورد علاقه خود را از دست دهد. که جبران این اشتباه به سادگی امکان پذیر نیست. بهترین گزینه برای داوطلبان انتخاب رشته کنکور سراسری استفاده از مشاور باتجربه در این زمینه است.
برای موفقیت در انتخاب رشته صحیح و اصولی اطلاع از مواردی از جمله نحوه انتخاب رشته، اولویت بندی انتخاب ها، تحلیل صحیح کارنامه اولیه بسیار مهم است. هر داوطلب با اطلاع از این موارد می تواند فرم انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۱ را به بهترین شکل ممکن تکمیل کند. و در نهایت نتیجه مطلوب را کسب کند. با توجه به نزدیک بودن زمان انتخاب رشته کنکور سراسری در ادامه توضیحات جامعی پیرامون زمان و شرایط، نحوه چینش انتخاب ها ارائه خواهد شد.
زمان انتخاب رشته
پس از اعلام نتایج، سازمان سنجش زمان دقیق انتخاب رشته کنکور سراسری را بیان می کند. همانطور که در بالا نیز اشاره شد، کارنامه علمی داوطلبان در کنکور سال ۱۴۰۱ احتمالا در دهه اول در اختیارشان قرار گیرد. و پس از دو روز فرایند انتخاب رشته آغاز می شود. در سال گذشته، به متقاضیان ۱۰ روز برای ثبت انتخاب های خود زمان داده می شد. امسال نیز داوطلبان می توانند از تاریخ 14 الی ۲۵ مرداد، فرایند انتخاب رشته کنکور سراسری را انجام دهند.
البته احتمال می رود که این مهلت برای داوطلبانی که به هر دلیلی انتخاب رشته نکرده اند، تمدید شود. اما توصیه می کنیم که تکمیل فرم انتخاب رشته را به روزهای پایانی واگذار نکنید. زیرا که ممکن است به دلیل ترافیک بالای داوطلبان، مشکلات اینترنتی و یا مراجعه به سایت پیش بیاید. لازم به ذکر است تا بدانید که اگر به هر دلیلی داوطلبان عزیز نتوانند در این مدت انتخاب رشته خود را انجام دهند دیگر امکان اعتراض نخواهند داشت. توصیه می کنیم در این مسیر از مشاور انتخاب رشته کنکور سراسری کنکورنو بهترین استفاده را ببرید.
کارنامه کنکور سراسری
پس از انتشار کارنامه اولیه کنکور سراسری، اطلاعات بسیار مفیدی در اختیار داوطلبان و مشاوران انتخاب رشته قرار می گیرد. به صورتی که باعث می شود یک انتخاب رشته منطقی و بی نقص توسط داوطلبان صورت گیرد. افراد متقاضی با استفاده از این اطلاعات از وضعیت پاسخگویی به سوالات کنکور 1401، رتبه، تراز و وضعیت مجاز به انتخاب رشته بودن در دوره های روزانه و غیر روزانه مطلع می شوند.
بنابراین تحلیل و بررسی درست همه بخش های کارنامه در انتخاب رشته کنکور 1401 تأثیر به زیادی دارد. که جهت برای داوطلبان بخش های مختلف این کارنامه توضیح داده شده است. کارنامه کنکور سراسری از چند بخش تشکیل شده است. که هر بخش به بررسی یک سری از اطلاعات داوطلبان می پردازد. این توضیحات می تواند بهترین مشاور برای انتخاب رشته داوطلبان کنکور باشد. در این قسمت به این بخش ها اشاره کرده ایم:
- مشخصات ثبت نامی داوطلب
- اطلاعات گروه آزمایشی امتحانی
- وضعیت مجاز به انتخاب رشته در هر دوره
- وضعيت رتبه و نمره كل نهایی کنکور داوطلب
- کد دسترسی به انتخاب رشته دانشگاه آزاد برای داوطلبان انتخاب رشته دانشگاه آزاد 1401
تحلیل اولیه کارنامه کنکور سراسری
داوطلبان باید برای انتخاب رشته دانشگاه به بخش های مختلف کارنامه خود دقت کنند. و با توجه به آن ها انتخاب رشته کنکور سراسری را انجام دهند. علاوه بر این مشاور انتخاب رشته کنکور در دپارتمان مشاوره تحصیلی کنکورینو می تواند به داوطلبان بهترین کمک را در این زمینه کند.
دربخش ابتدایی کارنامه، استان، ناحیه و قطب بومی داوطلب هم ثبت شده است. که می توان گفت توجه به این اطلاعات مانند رتبه و تراز داوطلبان در محل قبولی بسیار اهمیت دارد. و باعث می شود هر داوطلب در بوم مربوط به خود شانس قبولی بیشتری نسبت به داوطلبان کنکور داشته باشد. به گونه ای که دانشگاه ها بر اساس این سهمیه در برخی رشته ها 80 درصد ظرفیت کد رشته ها را به داوطلبان بومی! و 20 درصد دیگر ظرفیت رشته ها را به داوطلبان غیر بومی اختصاص می دهد. و در رشته های پر طرفدار مثل پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در گروه آزمایشی علوم تجربی این میزان به 60 درصد کاهش می یابد. 40 درصد از داوطلبان نیز بصورت غیر بومی پذیرش خواهند شد.
در قسمت سهمیه های کنکور سراسری، یکی از سهمیه های ایثارگران 5 و 25 درصدی، رزمندگان، خانواده شهدا و مناطق 1، 2 و 3 برای هر داوطلب درج شده است. پس از تأیید سهمیه، هر داوطلب در گروه مربوط به سهمیه خود قرار می گیرد و نسبت به افراد آن گروه سنجیده می شود. البته استفاده از سهمیه ها بسیار حساس است. و بهترین کار این است که داوطلبان انتخاب رشته کنکور با مشاور باتجربه در این زمینه مشورت کنند.
کدام بخش کارنامه برای انتخاب رشته کنکور سراسری اهمیت بیشتری دارد؟ باید گفت افراد متقاضی برای انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۱ باید به رتبه در سهمیه در زیر گروه های مختلف! و علاوه بر آن تراز زیر گروه اکتسابی خود دقت کنند. و با توجه به این اطلاعات وارد فرایند انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۱شوند.
راهنمای انتخاب رشته
از آنجا که داوطلبان با نحوه انتخاب رشته آشنایی کاملی ندارند، در ادامه به طور تصویری مراحل انتخاب رشته را شرح خواهیم داد.
- آدرس اینترنتی سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org وارد کنید. و بر روی گزینه سراسری که در منوی سمت راست صفحه اول به رنگ قرمز نشان داده شده است کلیک نمایید.
- صفحه بعد گزینه انتخاب رشتههای تحصیلی آزمون سراسری را لمس کنید.
- در مرحله بعد با کلیک بر روی بند ” اطلاعیه ها و من دفترچه راهنما را مطالعه کردهام” وارد سیستم انتخاب رشته خواهید شد.
3. همانطور که در تصویر زیر می بینید با استفاده از سه روش می توانید وارد مراحل انتخاب رشته کنکور سراسری 1401 شوید.
4. در این بخش یک فرم برای داوطلبان به نمایش در می آید. که در آن می بایست نسبت به درج معدل دیپلم و سوابق تحصیلی اقدام کنند. و پس از تکمیل نمودن فرم بر روی دکمه تایید و ادامه کلیک کنند.
به داوطلبان انتخاب رشته کنکور سراسری توصیه می کنیم قبل از مراجعه به سایت سنجش، اولویت های انتخابی خود را در فرم پیش نویس ثبت نام وارد کنند. و پس از بررسی انتخاب ها، آن را وارد سامانه اینترنتی سنجش کنند. اما آیا شهریه در کنکور سراسری اهمیت دارد یا نه را در مقاله زیر مطالعه کنید.
ضرورت مشاوره انتخاب رشته کنکور سراسری
داوطلبان در طول یک سال خود را برای یک رقابت سنگین در کنکور سراسری آماده می کنند. و پس اط شرکت در کنکور سراسری و اعلام نتایج باید در انتخاب رشته شرکت کنند. حساسیت این انتخاب رشته از آن جهت که می تواند مسیر زندگی دانش آموزان را تغییر دهد. و بهترین کار برای داشتن آینده بهتر تحصیلی این است که داوطلبان از مشاور حرفه ای کمک بگیرند.
اگر انتخابی به غلط اتخاذ شود، می تواند باعث پشیمانی یا حسرتی بزرگی در آینده شود. از سوی دیگر، بسیار دیده می شود که فرد به دلیل عدم آشنایی با تکنیک ها و یا در نظر گرفتن عوامل لازم، نتوانسته در رشته یا دانشگاهی که مورد علاقه پذیرفته شود.
شرایط و نحوه انتخاب رشته کنکور سراسری و تفاوت هایی که دارد موجب شده است که این تفاوت ها باعث سردرگمی داوطلبان شود. و همین مسئله بر قبولی و همچنین نحوه انتخاب رشته تاثیر گذار می باشد. به همین دلیل، استفاده از مشاور انتخاب رشته کنکور سراسری یکی از بهترین راه ها برای موفقیت در این کار است. داوطلبان انتخاب رشته می توانند تمام اطلاعات لازم را از مشاوران کنکورینو دریافت کنند. تا بتوانید به بهترین شکل ممکن انتخاب رشته کنکور را انجام دهند. و در همان رشته ای که آرزوی آن را داشته اند پذیرفته شوند.
انواع سهمیه ها
یکی از مواردی که در انتخاب رشته کنکور سراسری برای داوطلبان بسیار اهمیت دارد توجه به سهمیه های مختلف است. اگر به کارنامه خود دقت کنید، در بندهای آن رتبه در سهمیه ثبت شده است. انواع سهمیه ها تاثیرات مختلفی در قبولی داوطلبان در انتخاب رشته دارد. گاهی اوقات استفاده از سهمیه ها موجب قبول نشدن داوطلب در رشته مورد علاقه می شود. برای آگاهی از بهترین استفاده از سهمیه ها با مشاور انتخاب رشته کنکور سراسری مجرب مشورت کنید.
سهمیه مناطق
تمامی داوطلبان کنکور سراسری که در هنگام نام نویسی سهمیه مناطق را انتخاب کرده اند، در یکی از سهمیه های مناطق 1، 2، 3 قرار میگیرند. ملاک اصلی تعیین سهمیه، محل اخذ اخذ مدرک تحصیلی داوطلب می باشد. همچنین بندهای دیگری در مورد تعیین سهمیه مناطق در دفترچه راهنمای انتخاب رشته کنکور سراسری قید شده است که در اینجا مجال ذکر همه آنها نیست.
سهمیه مناطق محروم
بر اساس قوانین موجود، حدود 40 درصد از ظرفیت پذیرش همه رشته محل های ناحیه ای، قطبی و کشوری دوره های روزانه به داوطلبان بومی استانهای ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختياري، سیستان و بلوچستان، كردستان، كرمانشاه، كهگيلويه و بوير احمد، لرستان و هرمزگان تعلق خواهد گرفت. برای اطلاع از ظرفیت پذیرش این سهمیه میتوانید دفترچه راهنمای انتخاب رشته را مطالعه فرمایید. و یا برای داشتن بهترین انتخاب رشته کنکور سراسری با مشاور باتجربه مشورت کنید.
سهمیه رزمندگان، ایثارگران و خانواده شهدا
به طور کلی 25 درصد از ظرفیت پذیرش رشته محل های موجود در دفترچه به سهمیه رزمندگان ایثارگران و خانواده شهدا اختصاص می یابد. داوطلبانی که همسر و فرزندان شهدا، آزادگان و همسر و فرزندان آنان، جانبازان، همسر و فرزندان دارندگان سهمیه 25 درصد ایثارگر به شمار می روند. مشمول بهره مندی از این سهمیه خواهند بود. سهمیه 5 درصد ایثارگران نیز به جانبازان کمتر از 25 درصد، همسر و فرزندان آنان و همسر و فرزندان رزمندگان (با حداقل شش ماه حضور داوطلبانه در جبهه) تعلق می گیرد. نکته قابل بیان آن است که، ایثارگران باید حداقل 70% نمره گزینه آزاد را در رشته محل مورد نظر کسب کرده باشند.
۸ گام برای داشتن بهترین مشاوره انتخاب رشته کنکور سراسری
برای همه داوطلبانی که در کنکور سراسری شرکت کرده اند و قصد انتخاب رشته دارند، به مشاوره حرفه ای و کاملی نیاز دارند. قبل از اینکه با نحوه انتخاب رشته آشنا شوید، بهتر است که از این نکات مطلع شوید. برای داوطلبان انتخاب رشته کنکور سراسری این نکات به نوعی بهترین مشاور برای داشتن انتخاب هایی سنجیده است.
- همه داوطلبان باید انتخاب های خود را تنها در یک فرم ثبت کنند. حداکثر تعداد مجاز انتخاب ها حداکثر 150 رشته محل می باشد.
- قبل از اینکه کد رشته محلی را ثبت کنید، حتما در دفترچه از ظرفیت پذیرش، نوع دوره اعم (روزانه، شبانه، پیام نور، غیر انتفاعی و … ) آگاه شوید.
- توصیه می شود که قبلا از تکمیل فرم در سامانه سنجش، ابتدا اولویت های خود را به همراه کد های مورد نظر، در فرم پیش نویسی که در آخر دفترچه راهنما آورده شده است وارد کنید. تا از اشتباهات احتمالی جلوگیری به عمل آید.
- ملاک قبولی داوطلب، بر اساس ترتیب اولویت بندی هایی که در فرم وارد می کند نیست. بلکه این اولویت بندی ها تنها نشان دهنده علاقه مندی وی خواهد بود. بنابراین، حتما معیار چینش را علاقه و هدف خود قرار دهید نه احتمال پذیرش.
- اگر احتمال قبولی در چند رشته بالا باشد، قبولی در رشته ای خواهد بود که قبل از سایرین باشد.
- متقاضیان این امکان را دارند که تا پایان مهلت انتخاب رشته کنکور سراسری ، انتخاب های خود را در چندین نوبت ( در سال گذشته 8 نوبت بود) ویرایش نمایند.
- با پایان یافتن مهلت انتخاب رشته دیگر به هیچ وجه امکان تغییر یا اصلا فرم وجود ندارد.
- بعد از اعلام نتایج نهایی، به هیچ وجه نمی توان رشته پذیرفته شده را تغییر داد.